Referenssit

Meidät tunnetaan ystävällisestä ja henkilökohtaisesta palvelusta, innokkaasta ja rennosta mutta asiantuntevasta työotteesta sekä työn jäljestä, josta voimme olla aidosti ylpeitä.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:

  • käännöstoimistot: sekä isot kansainväliset toimistot että yksittäiset toiminimiyrittäjät
  • markkinointi- ja viestintätöimistot
  • tutkijat ja tiedeyhteisöt
  • terveysalan toimijat
  • ammattijärjestöt
  • koti- ja ulkomaiset pk-yritykset

Asiakkaat kertovat

Paula Erkintalo, TellWell Translations:

Toimeksiantajana minulle on tärkeää, että voin toimittaa asiakkailleni laadukkaita tekstejä, jotka ovat autenttisia ja tyylikkäitä myös ”natiivilinssin” läpi tarkasteltuina. Mike oli korvaamaton käännöskumppani tuottaessani asiakkaalleni suomi-englanti-käännöksen markkinointitekstistä, jossa kuvattiin pakkausmateriaalivalmistajan ympäristövastuuta muun muassa valmistusprosessien, energiankäytön ja kierrätyksen näkökulmista. Vaikutuksen minuun tekivät paitsi Miken terävä ymmärrys ympäristövastuuseen liittyvistä käsitteistä, myös yhteistyön henkinen työergonomia: on hienoa saada työskennellä ketteräliikkeisen kielipalveluntuottajan kanssa, joka on energinen ja innostunut työstään, jonka työn laatuun voi luottaa ja jolla on asiakaspalveluhenkeä isolla A:lla!

Laura Forssell, Kreab Helsinki:

Working with MDLS was an absolute pleasure. The delivery was precise and Mike had really thought about what we wanted to say in our report. He was also great fun to work with, which is a big plus in the midst of tight schedules! I would absolutely recommend working with MDLS. The job was done with great quality and professionalism, and it was a personal pleasure to work with Mike.

Raisa McNab, Communication Squared ja Association of Translation Companies (ATC):

Olen tehnyt töitä yhdessä Miken ja MDLS-tiimin kanssa suomalaisten yritysasiakkaiden projektien parissa. Mike on innostunut ja reagoi nopeasti, sekä ymmärtää, että vaikka käännös on vain sanoja paperilla, se viesti vastaanottajalle vaikuttaa.

Ota yhteyttä!

Email: info@michael-dutton-language-services.com
Puhelin (soita, tekstaa, WhatsApp): +44 7582 405518